Новости

КМОП Скопје има нов директор

На 18.12.2017 на функција стапи новиот директор на КМОП Скопје Александар Ванчоски. Тој има дипломирано криминалистика и криминологија, а се стекнува со степен магистер на неколку Европски универзитети од областа на правото, човековите права и социјалниот развој. Ванчоски има остварено неколку истражувачки и професионални престои и ангажмани меѓу кој и оној во Европската Комисија.

Исто така тој е активен член на граѓанското општество во Република Македонија и учествувал во повеќе национални и  интернационални проекти.

Александар Ванчоски ја презема директорската позиција од Марија Самарџиоска кој по 2 години заминува од оваа позиција. Самарџиоска несебично ги вложуваше своето знаење и  напори во воспоставувањето и развојот на КМОП Скопје како и во промовирањето на принципите и вредностите кои КМОП ги застапува на национално и интернационално ниво.  И благодариме на Марија Самарџиоска и и посакуваме многу понатамошни лични и професионални успеси.

КМОП Атина (Главно седиште)

ул. Скоуфа бр.75
10680 Атина
Грција
Тел: +30 210 3637547
Факс: +30 210 3639758

 

КМОП Скопје

ул. 1737 бр.24/9, 1ви спрат
1000 Скопје
Македонија
Тел: +389 2 3144 199

КМОП Пираеус

ул. Тзавелла & Матрозоу бр.1
18533 Пираеус
Грција
Тел: +30 211 7201055
Факс: +30 211 7407525

КМОП Солун

ул. Афродитис & Одуссеос бр.3
54629 Солун
Грција
Тел: +30 2310 534322

КМОП Приштина

ул. Густав Мајер бр.7/1
10000 Приштина
Косово
Тел: +381 (0)38 712 683

KMOP Кишинев

ул. Когалничеану бр.75 М
MД 2009Кишинев
Молдавија
Тел: +373 67 224 222

КМОП Брисел

Rue de la Science, 14B
Брисел (Бизнис Центар)
Белгија

 

Изберете јазик

© КМОП. Сите права се задржани